Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

Bor, zene, Balaton. Mi kell még? Irány a Balaton!

Aki nem veti meg a Balaton Borrégió borait és szereti a retro zenéket, vagy a jazzt, annak ezen a héten kötelező néhány napot Balatonon tölteni. Hogy miért? Nézd meg a heti programajánlónkat és rá fogsz jönni!

2016. augusztus 01. - nonstopbalaton.hu

Tovább

A hely, ahol egy kicsit mindenki VIP-nek érezheti magát

Siófokon, a Töreki erdőben, az Egy Csipet Nádasban jártunk.

Néha az ember vágyik arra, hogy egy kicsit elszakadjon a nagyváros zajától, valami nyugis, vidéki, természetközeli helyen. Siófok Töreki részén, a Töreki u. 40. szám alatt található Egy Csipet Nádas nevű helyen ez a nyugalom és a madárcsicsergés garantált.

Tovább

5 tökéletesen romantikus hely egy balatoni lánykéréshez

Neked megkérték már a kezed? A tavasz és a nyár a lánykérések ideje, a levegő egyre melegebb, a madarak csiripelnek, és mindenkiben felszabadul egy jó nagy adag boldogsághormon már egy aprócska pislákoló napsugár láttán is.

Minden nő (meglátásom szerint) arra vágyik, hogy a párja valamilyen romantikus helyen, romantikus körülmények között kérje meg a kezét (hogy aztán ellovagoljanak a naplementében). Lovaglás témában nem vagyok igazán otthon, de ha romantikus helyszínt kell megnevezni, esetleg olyat, ahol a…

Tovább

Páratlan panoráma Balatonvilágoson

Az emberek többsége már januárban lefoglalja a balatoni szálláshelyét a júliusi/augusztusi főszezonra. Mi sem tettünk másképp, egy-egy bögre forró tea mellett végignéztük a lehetőségeket és kiválasztottuk a számunkra tökéletes apartmant, majd megnyom

Kipipáltuk ezt is. Az emberek többsége ilyenkor megnyugszik, és meleg szívvel gondol a közelgő pihenésre. Mi azonban nem ilyenek vagyunk.

Tovább
süti beállítások módosítása