Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

Mit tenne egy Balaton-rajongó, ha megnyerné a lottó ötöst?

A Balaton szerelmeseként gyakran álmodozok arról, hogy mit tennék, vennék a Balatonnál, ha véletlenül megnyerném a lottó ötöst.

2016. október 06. - nonstopbalaton.hu

fo_kep.jpg

fotó

Most elárulom, mi szerepel az én kívánságlistámon, melynek megvalósításába biztosan belekezdenék a főnyereménnyel a zsebemben.

Íme, a lista:

1. A Szent György-hegyen lévő Lengyel-kápolnában tartanám az esküvőmet és az egész hegyet kibérelném a násznépnek. Nagyszerű érzés lenne, ha egy ilyen romantikus napon mutathatnám meg a családomnak és a barátaimnak azt, hogy milyen gyönyörű innen fentről a Balaton. Biztosan ők is örök hűséget fogadnának ennek a tájnak.

1hegymagas.jpg

2. Hogy minden nap láthassam ezt a csodát, vennék errefelé egy eldugott házikót. Viszont a nyári időszakra egy vízparti nyaralóba költöznék, ahol csak egy lépésre lenne a Balaton. Minden reggel úgy ébredni, hogy a látod a Balatont? Kell ennél több?

villa_vulcanus_badacsony.jpg

fotó

3. De azért még szórakozásként vennék egy vitorlást vagy yachtot is, amiben lenne egy profin felszerelt konyha és el lenne látva mindenféle high-tech kütyüvel is, hogy élő videó bejelentkezésekkel megmutassam, hogy hogyan főzők a Balaton közepén.

3_vitorlas.jpg

4. Lehet, hogy a Balaton közepéről nem látnék mindent elég jól. Ezért vennék egy szuper drónt is, mellyel a Balaton olyan részeit is meg tudnám nézni, melyet csakis fentről, a magasból lehet igazán jól látni.

4_drone-1538957_960_720.jpg

5. Ezen hasznos és kevésbé hasznos vágyak mellett, gondolnék azokra is, akik a fentiek átélésétől a legtávolabb állnak. Felkutatnám az olyan gyerekeket és családjukat, akik még sosem nyaraltak a Balatonnál, hogy minden évben befizethessem őket egy egyhetes nyaralásra teljes ellátással.
5_aranyhid-82173_960_720.jpg

A beteljesülés valós veszélye azonban nem fenyegeti a fent leírtakat. A helyzetet tökéletesen leírja az Ízek, imák, szerelmek amerikai filmdrámában elhangzott vicc:

,,Van egy jópofa olasz vicc egy szegény emberről, aki minden nap elmegy a templomba, hogy imádkozzon a szent előtt azt kérve: "Kedves szent! Kérlek, kérlek, kérlek, hadd nyerjem meg a lottót!" Végül a szobor életre kel, lenéz az előtte térdeplő férfira és azt mondja: "Fiam! Kérlek, kérlek, kérlek, tölts ki egy szelvényt!"

Szerző: Földi Rita | Éjjel-Nappal Balaton

1463718565_200x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr9111773891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása