Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

10 dolog, amire fittyet hányunk a Balaton partján

"A Balaton mellett semmi nem ciki, minden belefér, ami felvidít minket."

2016. szeptember 12. - nonstopbalaton.hu

201307103475.jpg

A következő listán olyan dolgok szerepelnek, melyekre azért hányunk fittyet a Balaton partján, mert sokkal, de sokkal fontosabb, hogy jól érezzük magunk nyaralás alatt, mint az, hogy miben nem vagyunk jók, nem vagyunk ügyesek vagy tehetségesek. A Balaton mellett semmi nem ciki, minden belefér, ami felvidít minket. Íme, itt van az a 10 dolog, ami biztosan nem törölheti le a mosolyt az arcunkról:

  1. Nincs térerő? Elfogyott a mobilnet? Ugyan már, kit érdekel! Itt nem számít, hogy nem vagyunk 0-24-ben online, hiszen a víz illata, színe, és a lubickolás elfeledteti velünk a telefonunkat, az internetet és a híráradatot is. Hát nem sokkal bulisabb önfeledten pancsolni?

  2. Nem hibátlan a testünk, nem vagyunk Pamela Anderson vagy David Beckham? Pff…sebaj! A Balaton nem várja el tőlünk, hogy tökéletes alakkal büszkélkedjünk. Elegendő a strandtáskába egy fürdőruhát és egy kisgatyát bedobni, aztán már indulhatunk is a partra. Nem kellenek a márkák, nem kellenek a tűsarkú cipők és élére vasalt nadrágok. A napsütést élvezhetjük kockahas nélkül is.

  3. Az egész napos fürdésnek köszönhetően olyan a hajunk, mint egy hatalmas szénaboglya? Annyira kócosak vagyunk, hogy megáll a hajunkban a fésű? Nincs hajzselénk? Nem számít! Észre sem fogják venni, hiszen itt nem várják el tőlünk a tökéletes hajkölteményt. Mindenki nyaralni, pihenni jön, a Balcsi partján a „strandfrizura” a trendi.

  4. Minden nap számoljuk a kalóriákat? A Balaton partján biztosan nem, hiszen ki tudna ellenállni a fagyinak, a főtt kukoricának vagy a lángosnak? Itt még a legelszántabb fogyókúrázók is bűnöznek. Strandos palacsinta nélkül nem nyaralás a nyaralás, ezt beláthatjuk. (Maximum egy kis mozgás gyanánt este körbetekerjük bérelt bicajjal a környéket.)

  5. Mindig is bénák voltunk a labdajátékokban? Ugyan! A strandlabdával nem lehet bénázni, legfeljebb vetődünk egy hatalmasat a Balatonban a labda után. Legvégső esetben ráülünk, és vidáman lebegünk a víz tetején!

  6. Nem vagyunk már mai csirkék? Nos, mindenki megöregszik, senki nem marad örökre fiatal. A Balaton partján nem a korod számít, hiszen minden életkorban megtalálhatod azt, ami igazán pihentet, és feltölt energiával. Élvezd a vizet és a nyaralást a magad tempójában!

  7. Hófehérek vagyunk a nyaralás utolsó napján is, vagy éppen ellenkezőleg? Rákvörösen ülünk duzzogva az árnyékban? Ezek csak apróságok! Nem sülhet mindenki aranybarnára (maximum a sütőben), ezért foglalkozzunk a fürdéssel és a pihenéssel, a barnulást pedig halasszuk következő nyárra!

  8. Nem vagyunk igazi konyhatündérek? Nos, a nyaraló kertjében grillezhetünk husit, vagy süthetünk szalonnát/virslit/hagymát, egyikhez sem kell nagy tehetség. Összedobunk melléjük egy salátát, és mindenki megnyalja majd a 10 ujját a finomságok után!

  9. A strandon 40 fokban is alkoholt fogyasztunk? Ne felejtsük el, hogy most pihenünk! Bőven belefér néhány sör vagy cuki, színes napernyős koktél kortyolgatása a Balaton partján. Most nem dolgozunk, nem kell megfelelnünk senkinek, csakis azt kell tennünk, ami jól esik.

  10. Nem tudunk táncolni? Nem számít! A Balaton partján, számos településen részt vehetünk koncerteken, ahova mindenki azért megy, hogy jól érezze magát. Viccesen rázzuk a hátsónkat? Botlábunk van? Csak csettintgetünk a zene ritmusára, mert nem vagyunk elég bátrak a heves disco tánchoz? Teljesen mindegy, élvezzük a Balaton közelségét és használjunk ki minden percet a nyaraláson!

Te mire hánysz fittyet a Balaton partján?

Szerző: Kristóf Eszter | Éjjel-Nappal Balaton

1462818659_200x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr7411695823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása