Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

Toplistás települések a Balatonnál

Keressük az év balatoni települését.

2016. augusztus 29. - nonstopbalaton.hu

kep3.jpg

Az Éjjel-Nappal Balaton településimázs versenyt hirdet a balatoni települések számára, melynek keretében keresi a - közönségszavazatok alapján - legkedveltebb balatoni településeket, amelyek közül a legjobb elnyerheti az "Az év balatoni települése" címet is. A verseny célja a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet népszerűsítése, imázsának növelése, továbbfejlődésének elősegítése, katalizálása.

Kategóriák

  1. A Balaton kulturális fővárosa

  2. A Balaton legdinamikusabban fejlődő települése

  3. A legszebb balatoni település

  4. A legromantikusabb balatoni település

  5. A legélhetőbb balatoni település

  6. A bulik és a pezsgés balatoni fővárosa

  7. A Balaton családbarát települése

  8. A Balaton horgászbarát települése

  9. A Balaton négy évszakban legaktívabb települése

  10. A Balaton fürdőfővárosa

  11. A Balaton gasztrofővárosa

  12. +1 kategória, ami közönségszavazatok alapján dől el (2017. január 1-től lehet rá szavazni.)

Ezzel egy olyan versenyt indítunk útjára, melyben a Balaton szerelmesei dönthetik el, hogy melyik balatoni települést jutalmazzák meg a kitüntető elismeréssel. A Balatonimádók a szavazataikkal meghálálhatják a kellemes nyaralásokat és elismerésüket fejezhetik ki a település(vezetés) munkássága, törődése iránt és hozzájárulhatnak a település fejlődéséhez is, azzal ha megírják, hogy milyen változtatásokat, újításokat, fejlesztéseket látnának szívesen.

Nevezés

A versenyre kizárólag a BKÜ települései nevezhetnek be. Nevezni 2016. deccember 31., 24.00 óráig lehet az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével.

>>> A nevezésre vonatkozó bővebb információk itt érhetőek el.

Szavazás

Szavazatot minden kategóriában csak egyszer adhat le egy személy. Szavazatodat 2017. július 31., 24.00 óráig adhatod le.

>>> A szavazásra vonatkozó bővebb információk itt érhetőek el.

"Az év balatoni települése"

"Az év balatoni települése" címet a BKÜ azon települése nyeri el, amely - a fenti 11+1 közül - egynél több kategóriában szerez első helyet a szavazás eredményeként. Amennyiben nem lesz olyan település, amely több kategóriában is első helyet tud elérni, akkor a legtöbb szavazatot szerző kapja a megtisztelő címet.

Eredményhirdetés és díjátadás

A verseny győztesét 2017. augusztus 20-án hirdetjük ki ezen a felületen. Az ünnepélyes díjátadás részleteiről későbbi időpontban teszünk közzé tájékoztatást.

 

Szerző: Földi Rita | Éjjel-Nappal Balaton

1463718565_200x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr7211656696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása