Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

“Antik élmények” Tihanyban

A Tihanyi Piac Placc részeként idén összesen három időpontban rendezik meg a balatoni régiségvásárt - azaz az Antik Piac Placcot - Tihanyban, melynek az első alkalmára mi is kilátogattunk.

2016. július 16. - nonstopbalaton.hu

Mivel kedveljük az antik, vintage és retro stílusokat kíváncsian vártuk, hogy vajon mit ad majd nekünk a piac, milyen élményekkel gazdagodunk.

Már reggel 9 óra magasságában elindultunk, hogy odaérjünk időben és minden szépséget alaposan szemügyre vehessünk. A piacra érve az apró ezüst ékszerektől a nagyobb kerti- és lakberendezési bútorokig sok érdekességgel találkoztunk.

A látogatók kedvükre válogathattak értékes pénzérmék, vintage és antik stílusú ékszerek és bútorok és a népi kultúra eszközei sokaságából. Festményekkel és kézműves termékekkel, ízlésesen megmunkált kovácsoltvas tárgyakkal is készültek az árusok.

Sokak nagy örömére megjelentek a piacon a manapság rendkívül népszerű bio- és saját készítésű finomságok is úgy, mint lekvárok, gyümölcslevek, szörpök és kézműves sajtok.

Szerencsére nagyon sok érdeklődőt láttunk és észrevehető volt, hogy az emberek "éheznek" az egyedi termékekre és a különlegességekre.

Nekünk nagyon tetszett a piac, így még az is lehet, hogy a következő alkalomra is ellátogatunk.

További időpontok:

  • 2016. augusztus 14. (vasárnap)
  • 2016. szeptember 11. (vasárnap)

Helyszín: Tihany, rév (kompállomás)

 

Szerző: Sipos Zsuzsanna | Éjjel-Nappal Balaton

1463316198_200x.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr138924708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása