Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

“Antik élmények” Tihanyban

A Tihanyi Piac Placc részeként idén összesen három időpontban rendezik meg a balatoni régiségvásárt - azaz az Antik Piac Placcot - Tihanyban, melynek az első alkalmára mi is kilátogattunk.

2016. július 16. - nonstopbalaton.hu

Mivel kedveljük az antik, vintage és retro stílusokat kíváncsian vártuk, hogy vajon mit ad majd nekünk a piac, milyen élményekkel gazdagodunk.

Tovább

A Balaton Sound elköszön – hőség és őrület minden szegletben

A Balaton Sound az a fesztivál, ami manapság talán a leginkább megosztó a fiatalok körében. Akárhonnan nézzük, a Sound nagy esemény, amiről sokáig beszélnek minden évben.

Az idei Balaton Sound rengeteg meglepetést tartogatott. Az elmúlt napokban igen negatív sajtó visszhangja volt a fesztiválnak, ennek köszönhetően sokan sokféle ítéletet mondtak ki felette. Egy dolog azonban biztos. Az oda látogatók maximálisan kitombolhatták magukat a sok neves fellépőnek…

Tovább

Az emlékek őre

Ha valaki Keszthelyen jár, éppen a Lovassy utcán halad a Helikon szálloda felé, kanyarodjon le a vasúti átjáró után rögtön balra, a zsákutca irányába. Ez a Borbás Vince sétány, aminek legvégén terül el a Balaton „legretróbb” szállodája.

Igen ám, ott van, de a tolós, fehér főkapu zárva. Nem üzemel. Az idei nyárral már a valódi múlthoz tartozik. Keszthely, Útépítő Tröszt Vállalat Üdülője - 1970-1979. | képek forrása: egykor.hu, google.hu, wikimapia.org A szálloda 2007-2015 között Hotel Via néven volt elérhető a balatoni…

Tovább
süti beállítások módosítása