Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

Ismét egy balatoni hétvége, melyen a hal és a bor kerül a főszerepbe

Ki mondta, hogy Balatonon nem történik semmi ősszel? Az október 23-ai hétvége tematikája a nyarat fogja idézni. Hal és bor. A legjobb páros a Balatonnál, nem csak nyáron.

2016. október 17. - nonstopbalaton.hu

1.jpg

Itt vannak a hétvégi  balatoni programok:


Irány Zánka!

Október 22-én kerül megrendezésre a Szüreti Felvonulás, Vigadalom Zánkán.

A díszes felvonulás 14.00 órakor indul a Lovardától, majd a több állomásos felvonulás és műsor után gulyásparti és szüreti bál várja a Zánkára látogatókat.

Bővebb információ itt.

green-grapes-and-sun-1369669699.jpgszureti_mulatsag_2016.jpg

Együnk süllőt!

Október 22-én és 23-án rendezik meg Szigligeten a Balaton egyik legnépszerűbb őszi gasztronómiai fesztiválját, a Szigligeti Süllőfesztivált. A két nap alatt nagyszabású kézműves vásár várja a vendégeket, valamint pompás gasztronómiai élvezetekben lehet része a hal és bor kedvelőinek. Bemutatkoznak a helyi borászok, lesz kézműves vásár és a színes programok között a gyermekek sem fognak unatkozni.

Bővebb információ itt.

13256421_732314096906972_2863177847299070000_n.JPGky_0019070.jpg

Hallgassunk izgalmas előadást zamatos borokkal!

Október 22- én Szulák Andrea - kedvenc dolgaim című koncertjén vehetnek részt azok, akik ellátogatnak Kéthelyre, a Kristinus Borbirtokra.

A koncert a művésznő életének fontos pillanatait öleli fel, a tőle megszokott könnyed stílusban, zongora kísérettel. A Borbirtokon tartott előadás elmaradatlan kellékei lesznek a zamatos borok és ínycsiklandozó fogások.

Bővebb információ itt.
sajt-bor-osz.jpg

product_show_big_webre_szul_k.jpg

Akik nem szeretik a halat vagy a bort, de kedvük lenne egy jó hangulatú balatoni programhoz van még két remek programötletünk ráadásként.

Csipkebogyó Piknik

Ha ősz, akkor csipkebogyó! Ennek a fantasztikus termésnek egy egész pikniket rendeznek Tihanyban október 22-én. A Csipkebogyó Piknik keretében megkóstolhatjuk a csipkebogyót a legkülönbözőbb formáiban. Lesz lekvár főzés helyben a Piac legnépszerűbb termelőivel, csipkebogyós vadragu főzés, csipkebogyós grill szósz a frissen grillezett húsok mellé, csipkebogyós forró ital és tea, csipkebogyó szörp, csipkebogyóval ízesített bor és természetesen az évszakra való tekintettel csipkebogyó pálinka is.

Bővebb információ itt.
172759.jpg

datasheet_600x500.jpg

Tök jó nap Rádpusztán!

Október 22-én Rádpusztán megmutathatod, hogy mennyire érted a tökfaragás csínját-bínját. A tökfaragó versenyen gyerekek és felnőtt kategória is lesz. Lehet tökfilkó, töklámpás – bármi kifaragható! A tököt a szervezők biztosítják.  A győztes jutalma: 10.000 Ft értékű utalvány, mely a Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum lovardájában használható fel.

Ezeken kívül tökverseny is lesz, ahol kiderül, hogy kinek van a legnagyobb, legszebb vagy éppen legízletesebb töke.

Bővebb információ itt.

134391.jpgtok-csendelet.jpg

Természetesen október 23. után sem áll meg az élet. A következő hétvégén is számtalan tökös program vár ránk a Balatonnál. Kövessétek a blogunkat és a Facebook oldalunkat, hogy értesüljetek a programokról.

 

Szerző: Földi Rita | Éjjel-Nappal Balaton 

1463718565_200x.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr4511815717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása