Éjjel-Nappal Balaton online turisztikai magazin

Éjjel-Nappal Balaton

Piknik hangulatban Paloznakon

Augusztus 4-6. között ötödik alkalommal rendezték meg az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Paloznaki Jazz Pikniket.

2016. augusztus 08. - nonstopbalaton.hu

fo.jpeg

Ez az a három nap, amikor Paloznak utcáit ellepik a boros pohárral kézben sétálgató emberek. A füvön pokrócokon és babzsák foteleken ejtőznek egy piknik kosár társaságában, a kis település pedig világsztárok jazz zenéjétől lesz hangos.

Idén a fellépők között volt Dj Maestro, ST Germain, Incognito, Al McKay’s Earth, Wind & Fire Experience és még sokan mások.

Míg a jazzes ütemekről a fenti előadók, addig a kiváló borokról a Homola Pincészet gondoskodott. Akik még nem kóstolták volna, itt megismerkedhettek a Homola Pincészet 100% Borcsaládjával. A 100% Rizling vagy a 100% Balaton tökéletes kiegészítője volt a nyári, jazz zenével teli, laza estének.

20160805_194520-01.jpeg

Ezt az élményt, pedig tovább fokozta az a street food, melyet többek között a Baricska csárda, a Lakatos Műhely, Meat&Sauce és a Pola Pola lepények testesítettek meg.

20160805_194602-01.jpeg

Úgy tűnik ezek a hozzávalói egy tökéletes nyári estének. Bár úgy gondoltuk, hogy némi jó idő is kellhet hozzá, de hamar kiderült, hogy ez nem alapszükséglet. Ezt jól bizonyította a fesztivál második napja, amikor is az igen erős széllökések és eső ellenére folyamatosan özönlöttek a fesztivál területére.

2016.jpeg

Jó idő ide vagy oda, a Paloznaki Jazz Piknik idén is bebizonyította, hogy szükség van egy ilyen nyári fesztiválra a Balatonnál.

Szerző: Földi Rita | Éjjel-Nappal Balaton

1463718565_200x.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nonstopbalaton.blog.hu/api/trackback/id/tr39910948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása